El desenvolupament de nous materials

Una part fonamental de la tecnologia s’ocupa d’estudiar les característiques i possibilitats que ofereix cada material, de cara al seu aprofitament en els diversos reptes que enfronta la societat.

A banda dels materials que ens ofereix la natura, com a matèries primeres, la humanitat s’ha construit sobre la base de la investigació i el desenvolupament de noves eines, nous recursos i nous materials, que han fet possible de superar tota mena d’obstacles en el procés de canvi i transformació que han sofert els nostres hàbits de vida.

El desenvolupament i la innovació en el camp de les tecnologies no sempre es produeix en altres països o en llocs molt allunyats d’on som nosaltres, Molt a prop de Mollet, per exemple, podem trobar sucursals d’indústries importants que treballen en tot aquest sentit que comentem.

Un exemple és Hyperion Materials & Technologies

Aquesta indústria multinacional es dedica, sobretot a desenvolupar nous materials de gran duresa i resistència. Vegeu el video que us posem aquí.

Tot això està passant a molt poca distància d’on som ara, a uns pocs km del nostre Institut. Algunes de les eines de tall que fem servir al nostre jardí incorporen materials fabricats per Hyperion Materials & Technologies!

Aquesta entrada s'ha publicat en 2n ESO, 3r ESO, General, Tecnologia (2n ESO), Tecnologia (3r ESO) i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.