L’hort comença a prendre forma

Meitats d’octubre de 2017.   El nostre projecte avança a bon ritme.  A finals de setembre ja teníem el futur hort de l’Institut Aiguaviva marcat sobre el terreny adjacent a l’edifici Calderó.  Un rectangle de 30 m. de llarg  x  3’50 m. d’ample,  situat vora el costat NO-SO del recinte.

   

Tant els alumnes de 2on Curs com els de 3er d’ESO s’han implicat molt bé en el projecte.  Mentre els primers s’han dedicat sobretot a recollir i apilar matèria orgànica (fulles seques) per al futur compostatge i han preparat elements complementaris que serviran per a sembrar, plantar, etc.,  els de tercer curs han desenvolupat les tasques més decisives de cara al mesurament del terreny, marcatge amb cordills, primers treballs d’esmena i primeres plantacions d’hortalisses de dimensions molt petites.

Aquesta entrada s'ha publicat en 2n ESO, 3r ESO, Ciències naturals (2n ESO), Ciències naturals (3r ESO), Matemàtiques (3r ESO), Visual i Plàstica (2n ESO), Visual i Plàstica (3r ESO) i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.