AYMÀ skateboards: Passió, esforç i creativitat

“Aprofitar l’oportunitat d’aprendre” vol dir obrir els nostres sentits, el nostre cos i totes les nostres facultats de manera voluntària, i estar atents a allò que passa davant nostre i al nostre voltant, també quan estem dintre l’Institut, per a aprendre alguna cosa que ens pugui servir avui o demà, o més endavant, i que ens faci créixer amb més plenitud i més capacitats, per a fer-nos millors persones, més feliços, més útils, més savis, més crítics, més tolerants, més àgils, més eficaços… Es tracta de posar una mica d’esforç en la cura que ens dediquem a nosaltres mateixos, i de fer-ho tant en el nostre vessant extern (alló que mostrem cara enfora de nosaltres) com en el nostre paisatge interior (el nostre coneixement, els nostres sentiments, la nostra personalitat…).

Si posem sobre la taula tot allò que ja sabem i coneixem, totes les nostres habilitats i valors, per petits que ens semblin d’entrada, segur que podem enfilar un cert camí d’aprenentatge i d’èxit. Sols cal que hi posem una mica de convenciment, una mica de PASSIÓ, ESFORÇ I CREATIVITAT… Això és el que va fer el protagonista d’aquests vídeos que veureu a continuació, l’Esteve:

Esteve Aymà:

“I’ve always loved skateboarding and surfing. A few years ago, I started my own skateboard company, Ayma. My boards combine my playful sense of graphic design with a passion for making art out of wood. If you want to check my work, visit: IG: Aymaboards or my webpage aymaboards.com”

Handmade amigos!A few years ago, @mill.es came to my workshops to take some videos and photos of the process of shaping a handmade skateboard.The beauty of craft something with your hands is magic….#aymaboards #handmade #handmadebarcelona #barcelona #skateboard #skateboarding #wood #skate #surf #surfing #surfskate #pine #paint #handmadeskateboard #present #gift #paint #art #spraypaint #spray

Gepostet von Aymaboards am Montag, 23. Dezember 2019
Aquesta entrada s'ha publicat en 3r ESO, Tecnologia (3r ESO) i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.