Comencem el projecte Hort i Jardí.

Setembre 2017.  Aquest any escolar iniciem un projecte força ambiciós amb uns quants alumnes de 2on i 3er curs d’ESO:  volem intervenir a la part d’exterior del recinte de l’edifici Calderó per tal de crear un hort escolar i per a millorar, també, tota la zona enjardinada.

Alhora que duem a terme aquest doble objectiu, volem aprofitar per a treballar de manera aplicada tota una sèrie de continguts importants de diverses matèries, com ara, matemàtiques, biologia, física i química, educació visual i plástica…  I aquest és el nostre repte!!

Si tot funciona com esperem, d’aquí unes quantes setmanes podrem començar a entendre molt bé com funciona una planta, quins són els seus caràcters diferencials,  com es relaciona amb el medi, com podem cultivar-la i com podem aplicar molts dels nostres coneixements al seu voltant.  En definitiva, veurem com a través d’una activitat tan senzilla i sana com és fer-se càrrec d’un hort i d’un petit jardí anem aprenent continguts que abans ens semblaven difícils o fins i tot inútils,  i descobrirem, quasi sense adonar-nos,  que sabem més coses que no pas ens pensàvem!

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Ciències naturals (2n ESO), Ciències naturals (3r ESO). Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.